GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Euro Truck Simulator 2 va putea fi jucat cu prietenii într-un mod multiplayer oficial

Euro Truck Simulator 2 și American Truck Simulator primesc suport multiplayer oficial din partea dezvoltatorului, iar dacă vreți să-l testați de pe acum, o versiune Beta experimentală este deja disponibilă pentru descărcare. Multiplayer-ul vine sub forma modului Convoy și va permite formarea de grupuri de până la opt jucători care să se aventureze împreună prin locațiile jocului. Și mai mult de atât, toți opt jucătorii vor putea îndeplini aceeași misiune.

Deși nu este o noutate pentru jucătorii de Euro Truck Simulator 2, acest mod de multiplayer vine din partea dezvoltatorului. Desigur, va mai dura o vreme până când modul oficial va fi la fel de bogat în caracteristici ca și variantele oferite de comunitatea jocului, însă este un început bun.

Euro Truck Simulator 2

Euro Truck Simulator 2 Multiplayer are un debut timid

Deoarece este la stadiul Open Beta Experimental, modul multiplayer oferit de dezvoltator este destul de limitat. În primul rând nu poți folosi nici un fel de modificare a jocului, astfel va trebui să folosești o versiune vanilla de Euro Truck Simulator 2. În al doilea rând, toți cei care se conectează la un host vor trebui să ruleze aceeași versiune a jocului cu aceleași pachete DLC instalate, astfel conexiunea nu va fi posibilă. Mai sunt și alte lucruri care nu merg bine sau care trebuiesc luate în considerare, dar sunt explicate în detaliu pe forumul dezvoltatorului.

Dacă vrei să participi la teste, tot ce trebuie să faci este să descarci actualizarea „1.41 Update Experimental Beta” și să urmezi instrucțiunile oferite de producător. Așa că ce mai aștepți? Fă-ți plinul și alătură-te convoaielor de jucători în lumea lui Euro Truck Simulator 2!

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Back to top button