Gaming

Esti modder de Dying Light ? Ei bine, acum poti sa castigi si premii!

Scena modingului a fost recent zguduita de actiunile celor de la Valve care pareau sa faca tot ce le sta in putinta pentru a inghenunchea aceasta comunitate, introducand banii in ecuatie. Techland pe de alta parte au adoptat o alta atitudine, introducand Dev Tools pentru Dying Light acum cateva saptamani, si mai nou atrag posibili editori si modderi… cu posibilitatea de a castiga un GTX 980!                       

Atitudinea sanatoasa a studioului polonez nu putea sa vina intr-un moment mai controversat, oferind ceva comunitatii care sustine jocul, dezvoltand noi moduri, arme, misiuni si alte elemente. Pana in acest moment pe Steam Workshop au aparut cateva moduri extrem de bune, din care amintim doar Rooftops Run, Find the Light sau Dying Space, acest ultim mod schimband dinamica jocului, jucatorul fiind in spatiu, nu la sol.

Comform celor de la Techland, Dev Tool-urile nu sunt nici pe departe un produs final, acestia dorind sa dezvolte programul pentru a include noi si noi metode de a extinde jocul si a schimba felul in care jucatorii experimenteaza Dying Light. Ce avem nou astazi? Terrain editor, un nou tool de deformare a reliefului, o noua metoda de a importa un model de personaj custom in joc si optiunea de a edita si nivelele de multiplayer. Iar daca vrei sa te apuci de moding in joc, cei de la la Techland au anuntat o competitie in care oricine poate sa se inscrie, atat timp cat realizeaza o harta noua in joc si o uploadeaza pana pe data de 11 mai. Detaliile se pot gasi aici .

PS Zon@ Vrea sa vada Bucurestiul in Dying Light!!! Avem sanse?

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button