GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Este timpul sa ne luam ramas bun de la Driveclub

Sony a delistat jocul cu o zi mai devreme suparand unii fani

Driveclub, simulatorul auto exclusiv pentru PlayStation 4, alaturi de toate DLC-urile acestuia nu mai sunt valabile in format digital incepand cu 30 August. Doar ca acestea si-au vazut obstescul sfarsit cu o zi mai devreme, iar anumiti oameni nu sunt neaparat fericiti din aceasta cauza.

Driveclub urma sa fie delistat pe data de 31 August, alaturi de Driveclub VR si Driveclub Bikes. Aceasta masura vine in urma inchiderii studioului care l-a dezvoltat, Evolution Studios in 2016 si marcheaza sfarsitul trist al unui joc promitator care a reusit sa atraga un fan-base maricel pana acum.

Jocul a fost insa delistat pe data de 30 August, o zi mai devreme decat trebuia initial. Multi oameni au sperat la un discount masiv pentru ultima zi de disponibilitate, dar in schimb, acesta a fost disparut pur si simplu, astfel, cei care planuiau sa-l cumpere inc adrul presupusei promotii, au fost dezamagiti.

Din pacate, se pare ca nu va mai exista nici o modalitate prin care oamenii sa poata achizitona DLC-urile lipsa acum, chiar daca este inca posibil sa mai gaseasca copii in format fizic ale jocului si sa-l joace, doar ca fara componenta online a acestuia. Chiar daca Driveclub este un joc deja vechi, fiind lansat in 2014, iar ultimul update pentru acesta a aparut tocmai la finalul anului 2016, inca avea un fan-base maricel si a ramas in memoria colectiva drept unul dintre primele simulatoare auto „next-gen” la momentul lansarii.

VG247

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button