Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Este The Witcher 3 Enhanced Edition pe drum?

/
/
/

Aceasta intrebare a fost foarte raspandita pe internet in ultimele zile, pentru ca s-a ivit un The Witcher 3: Wild Hunt Enhanced Edition in baza de date a catorva magazine, cu o data de lansare care indica inceputul lunii februarie.

Din pacate, minunea a durat doar cateva ore, deoarece compania a emis un anunt oficial prin care a fost negata existenta unei variante Enhanced a lui The Witcher 3.

Si, totusi, de ce ar fi fost listat un joc diferit in baza de date al unui magazin? Unul cu numele Enhanced Edition? Evident, pentru ca studioul are o traditie lunga de a lansa variante imbunatatite a jocurilor sale.

Primul joc Witcher a fost lansat intr-o stare imperfecta pe fiecare front, voci, grafica, performanta, traducere, interfata, dar varianta Enhanced a reparat absolut totul. The Witcher 2 a avut un Enhanced Edition care schimba foarte mult al treilea act.

Dar diferenta esentiala dintre aceste jocuri si The Witcher 3 este ca nu aveau expansion-uri. Wild Hunt are asa ceva, asa ca poate un Enhanced Edition este pe drum, dar probabil nu va fi disponibil pana cand ultimul expansion, Blood and Wine, va fi lansat pe la inceputul acestui an.

[Gamespot]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar