MORE

Este posibil ca Titanfall 2 sa vina si pe PS4!

Pentru multi TitanFall a fost un joc bun. Pentru altii TitanFall a fost jocul care putea mult mai mult, dar a fost publicat si finantat de Electronic Arts, cunoscuti si sub numele „de strada” de Sursa Raului 🙂 Un lucru este cert: la un alt joc in serie trebuie sa ne asteptam, si multa lume, inclusiv jurnalistii de gaming se asteptau sa vada ceva de la Respawn Entertainment anul acesta la E3 in cadrul conferintei EA. Din pacate nimic. Liniste si pace.

Pentru Electronic Arts, TitanFall a fost un succes financiar, si cu toate ca serverele sunt cam goale momentan, jocul ramane totusi un succes, asa ca o continuare este in plan, lucru intarit de Wall Street Journal, care sustine ca o sursa implicata in dezvoltare le-a relatat ca deja TitanFall 2 este in productie. Un lucru mai ciudat de atat, este ca jocul nu mai este o productie exclusiva PC si Xbox One ci va veni si pe Playstation 4, lucru care pare extrem de plauzibil.

Cu toate ca jocul nu a fost anuntat oficial, trebuie sa atragem atentia la contractul semnat intre EA si Respawn, fosti Infinity Ward, acestia urmand sa publice o serie de jocuri din franciza TitanFall, asa ca, daca nu anul asta, la anul este posibil sa vedem un nou titlu. Cu alte cuvinte, nu este o problema de „daca”, ci o problema de „cand”.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button