GamingȘtiri IT

Este posibil ca Rockstar sa anunte un nou joc

Rockstar Games au obiceiul de a anunta jocurile, atat prin metodele clasice, dar si prin intermediul unui banner agatat pe cladirea de birouri care gazduieste sediul Rockstar North. Reporterii de la Edinburgh Live au raportat faptul ca bannerul Red Dead Redemption 2 de pe fatada cladirii Rockstar North a fost dat jos recent.

Banner-ul a fost pus acolo inca de la anuntul jocului si a stat pana de curand. Cum nimic major nu pare sa se intample in curtea Rockstar Games, aceasta ar putea fi o indicatie ca urmeaza sa primim un anunt referitor la un nou proiect.

Inainte de bannerul cu Red Dead Redemption 2, fatada cladirii de birouri Rockstar North a gazduit un banner pentru Grand Theft Auto V, fapt ce alimenteaza si mai mult teoria ca ceva nou va fi anuntat in curand. Stirea originala postata de Edinburgh Live spune ca ne putem pregati de Grand Theft Auto VI, dar personal cred ca este prea devreme pentru asta, iar daca ar fi sa arat cu degetul spre un joc, acela ar fi Bully 2.

S-au auzit mult prea multe speculatii in ultima vreme despre urmatorul joc dezvoltat de Rockstar dar toate dovezile palpabile s-au indreptat spre sequel-ul „simulatorului de liceu” lansat in anul 2006. Pe langa faptul ca Rockstar a pornit procesul de casting in Octombrie 2018, tocmai din 2009 se vorbeste despre Bully 2, iar muzicianul Shawn Lee a declarat ca ar lucra la soundtrack-ul jocului ce urmeaza sa fie lansat in viitorul indepartat. Au trecut 10 ani de atunci, dar cine stie, poate chiar se lucreaza de atata timp la acest titlu.

Sincer, m-as bucura sa vad un nou joc Bully, intrucat primul a fost foarte interesant si a oferit o lume noua de explorat, una care aborda subiecte mult mai usor de digerat comparativ cu razboaiele si problemele politice si sociale in care se avanta jocurile moderne.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button