Știri ITTECHTelefoane

Este confirmat: OnePlus 7 Pro va avea cameră triplă

OnePlus este pe punctul de a lansa primul său telefon inteligent cu o cameră triplă, alăturându-se astfel listei de producători precum Huawei, Samsung, Nokia și alte companii care au plasat deja mai mult de două camere pe spatele unui telefon. Asta nu este o surpriză pentru cineva care a tot urmărit zvonurile despre OnePlus 7, dar compania chineză tocmai a confirmat această caracteristică.

În mod tipic OnePlus, compania dezvăluie puțin câte puțin caracteristicile celui mai recent telefon Android, confirmând aparent și alte zvonuri care au circulat până acum.

Compania a publicat joi un videoclip de 10 secunde pe site-urile sociale, care spune că „bells and whistles make noise„, OnePlus „makes phones„. Videoclipul nu arată designul complet al lui OnePlus 7 – sau OnePlus 7 Pro – dar confirmă că telefonul pe care OnePlus îl produce va avea trei camere pe spate.

Câțiva leakeri de încredere au oferit până acum o mulțime de informații despre camera triplă a lui OnePlus 7 Pro și au creat imagini bazate pe informațiile scurse despre designul telefonului.

OnePlus nu a comunicat specificațiile camerei OnePlus 7 Pro, însă un leak anterior a susținut că ar avea caracteristici de 48 megapixeli (f1.5 OIS + EIS), 8 megapixeli (f2.4, zoom 3x) și 16 megapixeli (f2.27 și unghi larg de 117 grade) pe spate și o cameră de 16 megapixeli (f2.0) pe partea frontală a telefonului.

OnePlus face lucrurile diferit în acest an când vine vorba de lansarea de telefoane. Compania va lansa trei dispozitive în seria OnePlus 7, inclusiv un model OnePlus 7 de bază care va semăna mai mult cu predecesorii săi și două modele OnePlus 7 Pro – unul dintre ele va fi primul telefon de 5G al acestui producător. Dintre acestea, numai telefoanele Pro sunt de așteptat să fie dotate cu camera cu lentile triple.

Clipul din link-ul de mai jos ne reamintește că data când se va ține conferința de presă a OnePlus este stabilită pentru 14 mai.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button