Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Este aproape sigur: Robin Williams va fi in World of Warcraft!

/
/
/
/
image

O petitie ce solicita includerea unui „tribut” Robin Williams in World of Warcraft a intrat in atentia celor de la Blizzard, ce au raspuns, prin intermediul unui tweet, ca se ocupa de acest lucru. Si chiar nu au glumit.417776

Site-ul Wowhead a dezvaluit prezenta unui NPC numit „Robin The Entertainer” in codul sursa al urmatorului expansion Warlords of Draenor. Modelul atasat NPC-ului este un Dijin albastru, model introdus intr-un expansion mai vechi. Folosirea acestui model reprezinta o referire la rolul lui Williams ca Genie in filmul Alladin din 1992.

Au mai fost gasite alte doua NPC-uri ce poarta numele de Robin The Entertainer, dar, cu modele diferite: un barbat imbracat ca si caracterul lui Williams din Mork and Mindy, si o femeie cu par gri, dar cu voce de barbat, ce ar trebui fie Mrs.Doubtfire. Wowhead crede ca noul personaj isi va schimba aparenta in functie de rutina sa din joc.

r3

Nu ne indoim de faptul ca un tribut Robin Williams va aparea in joc sub o forma sau alta, mai ales daca luam in calcul tweet-ul de pe contul oficial WoW : „Te vom vedea in joc!” .

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar