GamingRSS PaginaDeMedia

ESPN va transmite 12 ore de eSports in lipsa de competitii sportive

ESPN va transmite turnee de eSports din jocuri precum NBA 2K, Madden NFL 20 si Rocket League. Aceasta decizie vine ca sa umple golul lasat de anularea competitiilor sportive traditionale.

ESPN eSports Day” este un maraton de evenimente live care obisnuia sa fie transmis pe ESPN2 anul trecut. Maratonul contine trei ore de Madden NFL 20 care include recapitulari Madden Classics, Club Championship si turnee Challenge.

Dupa Madden, ESPN va transmite F1 eSports Virtual Grand Prix care va pune fata in fata soferi de Formula 1 intr-un scenariu virtual. Rocket League va completa programul cu Season 8 World Championship Grand Finals. Main-eventul va fi un turneu de NBA 2K in care 16 jucatori de baschet vor juca un turneu virtual. Ca un after-party, postul de televiziune va difuza in reluare turneul EXP Pro-Arm de Apex Legends care s-a desfasurat in luna iulie a anului trecut.

Atletii profesionisti se antreneaza cu titluri eSports in aceasta perioada

eSports a crescut si a devenit o disciplina greu de trecut cu vederea in ultimii ani. Industria a vazut insa o crestere in popularitate in ultima vreme. Atletii care practica sporturile reale nu mai pot sa se antreneze din cauza acestei epidemii, astfel au inceput sa mai practice versiuni virtuale ale sporturilor preferate. Spre exemplu, Lando Norris, sofer de Formula 1, a luat parte la Australian Grand Prix in F1 2019. Cursa a inregistrat 70.000 de spectatori doar pe canalul acestuia, cu un total de spectatori de 175.000 adunati de pe toate canalele pe care a fost difuzata cursa.

Twitch este platforma principala cand vine vorba de streaming, astfel a vazut o crestere si mai mare de cand lumea sta acasa. Platforma a urcat de la 982 de milioane de ore de vizionare in luna Februarie, la peste 1.1 miliarde de ore in Martie. Asta inseaman o crestere de 20%. Pe masura ce atletii profesionisti fac trecerea la turnee virtuale, Twitch iese in castig.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button