PC&Consoles

ESL Arena vine la East European Comic Con 2016

East European Comic Con, eveniment care se desfasoara intre 27 si 29 mai in Bucuresti, la Romexpo, va gazdaui ESL Arena.

ESL, cea mai mare companie de eSports din lume, anunta ca aduce conceptul ESL Arena la Bucuresti, un loc unde amatorii si profesionistii se pot reuni pentru a sarbatori tot ce inseamna sporturile electronice si jocurile competitive.

Aici veti avea ocazia sa participati la turnee, sa asistati la meciuri demonstrative si sa intalniti celebritati din lumea gaming-ului. O varietate de alte activitati vor mai fi disponibile, precum si prezentari ale unor produse de gaming noi de la cateva nume mari din industrie.

„România este o țară cu puternice afinități pentru noile tehnologii și cu o lungă tradiție în sportul electronic, motiv pentru care am considerat o prioritate în 2016 aducerea conceptului ESL Arena la București. Ne dorim să oferim experiențe cât mai bogate gamerilor de toate vârstele, indiferent de preferințele acestora, prin turnee pentru profesioniști și amatori, concursuri, sesiuni hands-on cu cele mai noi jocuri video și ultimele gadget-uri de la partenerii noștri,” a declarat Martin Kadinov, ESL South East Europe Regional Manager.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button