PC&Consoles

ESL Arena va avea competitii cu premii de 7000 de euro

ESL Arena se va desfasura anul acesta in cadrul conventiei East European Comic Con 2016, intre 27 si 29 mai, aducand la un loc cele mai bune echipe din 12 tari pentru finalul celui de-al treilea sezon al campionatului de eSports din Sud-Estul Europei.

In cadrul acestui eveniment veti putea asista la batalii intre pentru premii in valoare totala de 7000 de euro. Echipele care se vor ajunge in ultimele etape se vor putea bucura de un prim loc a carui recompensa este de 2000 de euro, un loc doi cu 1000 de euro ca premiu, 300 de euro pentru locul al treilea si 200 de euro pentru locul al patrulea.

Echipa din Romania care va participa la eveniment va fi desemnata ca urmare a unui turneu de calificare.

“Comunitatea de gaming din sud-estul Europei a avut întotdeauna o pasiune deosebită pentru sporturile electronice. Din păcate, în ciuda entuziasmului și aptitudinilor jucătorilor din această regiune, echipele profesioniste din sud-estul Europei nu au prea ajuns să joace în turnee internaționale de elită. ESL South East Europe Championship își propune să ofere participanților o viziune de ansamblu a ceea ce înseamnă un turneu internațional, dar și expunere media pentru a-i ajuta să avanseze în cariera de jucători profesioniști,” spune Martin Kadinov, ESL South East Europe Regional Manager.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button