PC&Consoles

ESL Arena si RGDA aduc jocuri Romanesti la Comic Con 2016

ESL Arena si RGDA anunta o colaborare pentru promovarea jocurilor dezvoltate in Romania la East European Comic Con 2016.

In cadrul evenimentului, care se va desfasura intre 27 si 29 mai la RomExpo, ESL Arena si RGDA vor incerca sa ofere o studiourilor de jocuri autohtone un binemeritat loc sub lumina reflectorului.

Pe parcursul celor doua zile veti avea ocazia sa luati cunostinta cu studiouri de jocuri romanesti si cu cele mai noi titluri ale lor. Vor fi prezente studiourile: Scorpius Games, Sand Sailor Studio, Amber Studio, AlienPixel Studio, Very Simple Idea Studios, Kappsule Studios si T-Me Games.

Pentru cei interesati, va fi si un Game Jam la eveniment, organizat de Amber Studio. Vor fi chiar lansari de jocuri si ocazia de-a testa titluri care inca nu au fost lansate.

„RGDA există ca un intermediar ce-și propune să înlesnească comunicarea între dezvoltatorii români de jocuri, dar și ca un catalizator al industriei de gaming din țara noastră. În acest sens, RGDA îşi doreşte să devină reprezentantul industriei locale de game development în faţa instituţiilor statului şi, bineînţeles să promoveze piaţa dezvoltatorilor de jocuri din România publicului larg, la nivel naţional şi internaţional. Comic Con 2016 ne oferă o ocazie excelentă de a promova industria locală publicului pasionat de gaming alături de o parte dintre membrii noştri,” spune Cătălin Butnariu, președinte RGDA.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button