TECH

ESL Arena a fost vizitat de mai bine de 40 de mii de oameni

Editia de anul acesta a East European Comic Con a gazduit ESL Arena, o zona in care toti pasionatii de jocuri video aveau un loc in care sa gaseasca ceva pe placul lor.

Si intr-adevar au gasit, pentru ca ESL Arena a fost vizitat de mai bine de 40 de mii de oameni, fiind un succes considerabil. Acestia au au acumulat mai bine de 7000 de ore de joc la PC-urile si consolele care erau disponibile in cadrul evenimentului. Au fost competitii de League of Legends si Counter-Strike transmise in lumea intreaga si vizionate de mai bine de 200 de mii de oameni. La evenimentul de League of Legends a iesit castigatoare echipa din Elysium din Grecia, iar XPC a luat victoria la CS.

b8e32f1c-ad63-41c7-b27c-9f21355b3263

ESL Arena a gazduit competitii dedicate fanilor, un gamejam si numeroase oportunitati de-a juca titlurile preferate sau de-a interactiona cu producatorii de jocuri locali. Pana si Ministerul Apararii Nationale a fost prezent pentru a demonstra diferentele dintre armele din jocuri si cele reale.

356a2d11-a594-4612-994b-6074ade65bee

„Sunt foarte bucuros că pasionații jocurilor video au răspuns apelului nostru și au venit în număr mare mai ales în zona de gaming organizată de ESL Arena. Încă de la prima ediție ne-am propus să îmbunătățim acest eveniment de la an la an, iar eforturile noastre au fost răsplătite în 2016, când această convenție a devenit cel mai mare și mai important eveniment de acest gen din estul Europei. Suntem conștienți că am ridicat nivelul foarte sus, dar acest lucru nu ne sperie, dimpotrivă, ne motivează și mai mult pentru următorul Comic Con,” Marius Radu, Community Director pentru Europa centrala si de sud.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button