MORE

La IFA, Epson se alatura producatorilor de wearables

Epson sunt binecunoscuti pentru imprimantele lor excelente si proiectoarele de calitate. Dar la IFA 2014 acestia au lansat…o serie de ceasuri si bratari inteligente! Ceasurile nu sunt tocmai ce va asteptati, cu ecrane AMOLED sau procesoare care sa rupa norma. Dar oricum, nici un alt producator nu a reusit asta de la inceput.

Ceasurile lansate sunt trei la numar, sunt sport si pot monitoriza cati  kilometri ati mers sau in cat timp ati parcurs o anume distanta. Numele acestei serii este Runsense. Ca modele avem SF-310, SF-510 and SF-710. Modelul de baza are un pret de 180 euro, si are incorporat un modul GPS. Modelele 510 si 710 au inclus pe langa GPS si un pedometru. Desi diferentele par mici, SF-710 are un pret de 260 euro iar SF-510 are un pret de 230 euro.

Pentru bratari avem doua modele, PS-100 si PS-500. Modelul PS-500 este unul interesant, acesta avand si un ecran LCD unde putem urmari puslul in timp real. Desi ambele pezinta cate un senzor pentru puls si pot monitoriza aceleasi activitati, modelul PS-100 necesita un smartphone, pentru a vedea datele inregistrate. Pretul pentru modelul PS-100 este de 150 euro iar pentru modelul PS-500 este de 200 euro.

Related Articles

One Comment

  1. Epsonul asta rotuntd seamana izbitor de bine, adica copie fidela mai bine zis, dupa SUNNTO AMBIT….copie perfecta, chiar nu au avut putina imaginatie sa ii dea o alta tenta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button