Știri IT

Vrei tricouri personalizate? Incearca Epson SureColor SC-F2100!

Epson lansează noul model de imprimantă SC-F2100, dedicat designerilor vestimentari şi producătorilor de materiale promoţionale personalizate.

Noua imprimantă Epson SureColor SC-F2100 Direct-to-Garment oferă rezultate mai rapide, imprimare la o calitate superioară și un cost total de exploatare considerabil redus. SC-F2100 vine cu o serie de îmbunătățiri și caracteristici noi față de modelul anterior și tipărește color la o calitate înaltă, pe o serie amplă de medii de imprimare textile, cum ar fi tricourile, bluzele și gențile din material textil. Principalele noutăți pe care le prezintă echipamentul sunt viteză și fiabilitate optimizate, la care se adaugă și software-ul Epson Garment Creator, ce permite crearea de inscripții și designuri personalizate.

Epson SureColor SC-F2100

Destinată businessurilor mici și medii, noua imprimantă Epson SureColor SC-F2100 reprezintă o soluție Epson completă și include imprimanta, capul de printare, cerneala, software-ul şi garanţia, ceea ce asigură o funcționare optimă, pe termen îndelungat. De asemenea, aduce utilizatorului avantaje precum moduri suplimentare de imprimare rapidă, cu o circulaţie îmbunătăţită a cernelii, pentru o pornire mai rapidă şi cu un gamut de culoare mai larg decât modelul anterior.

Epson SureColor SC-F2100

Noul model Epson SureColor SC-F2100 dispune de un mod automat de mentenanță, incluzând un kit de curățare separat, cu un dispozitiv de captare a prafului ce previne acumularea de scame şi praf pe capul de printare. Este livrat cu un suport textil care se prinde de platan şi cu un instrument de prindere pe platan, pentru a facilita plasarea articolului de îmbrăcăminte.

Epson SureColor SC-F2100

În cadrul lansării Epson SureColor SC-F2100 în România, participanții au putut asista, în premieră, la o demonstrație cu noua imprimantă. De asemenea, aceștia, cât și ceilalți vizitatori ai Romanian Design Week, vor putea admira o colecție de tricouri imprimate cu tehnologia Epson. Designul tricourilor este semnat de trei designeri români, câștigători ai concursului „Tricoul tău de designer. Imprimat cu Epson”, desfășurat în perioada februarie-martie, prin care Epson și-a propus să promoveze și să susțină creativii români.

 

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button