Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Epson EH-TW9300W – proiector in teste la Zona IT

/
/
/

Proiectoarele sunt o alternativa perfecta pentru cei care doresc o imagine cu o diagonala mare, pe care televizorul nu o satisface. Sa urmaresti un meci de fotbal sau un film pe un ecran de 3-4 metri diagonala sau mai mare, este o adevarata experienta.

Epson EH-TW9300W este un proiector dedicat pentru home cinema care are o multime de facilitati, una dintre ele fiind posibilitatea de a face upscale de la 1080p la 4k.

In cutie regasim pe langa proiector, o telecomanda, manualele, si cel mai interesant lucru, WiDi transmiter, un dispozitiv care va permite sa transmiteti imaginea wireless catre proiector de pe PC sau orice alt dispozitiv care suporta aceasta tehnologie. Instalara proiectorului este simpla, lucru datorat si functiei de zoom optic de 2.1x, lens shift pe verticala si orizontala si focalizare, care permit o multime de ajustari.  Asadar proiectorul nu trebuie sa fie neaparat in centrul unei camera pentru ca imaginea sa fie corecta. Totusi, pentru a aseza cat mai bine proiectorul, Epson EH-TW9300W ne pune la dispozitie un tool online numit “Throw Distance Calculator”.

Spre deosebire de alte proiectoare, Epson EH-TW9300W acesta nu dispune de un difuzor integrat, lucru firesc pentru un home cinema veritabil, drept urmare ar fi bine sa folositi un sistem stereo sau 5.1 capabil, sunetul avand posibilitatea sa fie transmis prin iesirea optica. TW9300W mai dispune si de o mufa LAN.

Functia de upscale la 4K din Full HD este una interesanta, si produce o imbunatatire vizibila a calitatii imaginii. De asemenea proiectorul suporta si HDR, dar continutul HDR video este mai greu de gasit in acest moment. Puterea lampii este de 2500 lumeni, iar culorile sunt redate cu ajutorul tehnologiei 3LCD.

Dupa atatea proiectoare testate, putem spune ca suntem impresionati de Epson EH-TW9300W dar, ca de fiecare data si pretul este pe masura: 16.000LEI.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar