Știri IT

Noutati Epson la IFA 2017: Vedeta LS100 Laser UltraShort si multe, multe altele!

Epson a prezentat o varietate de produse noi în cadrul IFA 2017, atât din categoria soluțiilor de imprimare, cât și proiectoare noi.

Epson a lansat cu această ocazie primul proiector laser pentru distanțe , numit EH-LS100. Acest model nu necesită instalare într-o poziție fixă și reprezintă o excelentă opțiune pentru locuințe cu puțin spațiu la dispoziție, fiind în stare să redea un ecran cu diagonale de la 70 de inch până la 130 de inch.

Compania a dezvăluit o serie nouă de imprimante pentru publicul de rând, ce fac parte din seriile Expression Premium şi Expression Photo, cu modele precum XP-6000/5 sau XP-8500. Acestea acoperă atât necesitățile de imprimare a documentelor, cât și a fotografiilor.

Oferta de imprimante pentru companiile mici și birourile de acasă a avut parte de o actualizare. Modelele noi sunt WF-7210DTW, WF-7710DWF, WF-7715DWF şi WF-7720DTWF și sunt capabile să creeze imprimeze conținut în format A3, beneficiind de conectivitate NFC și un nou panoul de comandă, mai ușor de utilizat.

Epson a dezvăluit și următoarea generație de imprimante EcoTank, ce vin la pachet cu suficientă cerneală pentru trei ani de utilizare. Noile modele adaugă un sistem dedicat de cerneală cu cinci culori pentru fotografii, în cazul imprimantelor ET-7700, ET-7750, și un design reconfigurat cu un rezervor de cerneală frontal, plus recipiente îmbunătățite pentru utilizare fără probleme, în cazul modelelor ET-2700/50, ET-3700/50, ET-4750, ET-7700/50.

 

În cele din urmă, Epson anunță introducerea în Europa a tehnologiei ReadyInc, care va sta la baza unui nou serviciu de imprimare cu plata în funcție de volum, fără tarifele de abonamente lunare oferite de retaileri şi reselleri.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button