MORE

EpicGear Defiant: O tastatura RGB mecanica modulara

Pentru cei care abia acum decid sa isi cumpere o tastatura mecanica, exista o dilema, ce fel de taste sa ia? Albastre, Rosii, Negre, Albe, Roz, Cu Picatele?! Fara sa le incerci, este cam greu sa stii ce ti s-ar potrivi. Si din moment ce o tastatura mecanica tinde sa coste mult, in special una iluminata RGB, e cam greu sa treci la alta. Dar acum exista o solutie, tastatura modulara Defiant.

Compania EpicGear a realizat o tastatura iluminata RGB modulara, care nu doar ca vine cu un modul separat pentru taste Macro, dar va permite sa scoateti tastele si sa adaugati altele.

DeFiant_B1-Website(1)

Din pacate, Defiant nu suporta toate tipurile de butoane cu putinta, ci numai cele de tipul EG Grey, EG Purple si EG Orange, care au o corespondenta cu cele Cherry… de culori complet diferite.

Totusi, puteti astfel sa decideti ce fel de taste sa folositi si la nevoie sa le inlocuiti, fie pe toate, fie doar pe cele pe care le vreti. Spre exemplu, puteti inlocui doar WASD cu taste mai silentioase si care se actioneaza mai rapid decat cele care sunt in mod normal suficient de zgomotoase cat sa trezeasca mortii, dar sunt grozave la tastat.

505

EpicGear Defiant va costa in jur de 90 de dolari. Daca va ajunge si in Romania, nu stiu sa va zic, personal, tot astept sa ajunga mouse-ul Perixx MX-3200 in Romania, dar intre timp a fost scos din productie.

[Kit Guru]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button