GamingPC&ConsolesTech&IT

Epic Store primește funcția de wishlist

Poate urmează un coș de cumpărături

Magazinul celor de la Epic a fost lansat într-o stare atât de spartană încât se luptă la umbră. Dar încetul cu încetul, treptat, începe să capete diverse funcții ce erau oarecum standard chiar și cu un deceniu în urmă pe cam fiecare alt magazin.

Iar cea mai recentă dintre ele nu este un coș de cumpărături, tot trebuie să mai răbdați pentru asta. În schimb, aveți de acum opțiunea de adăugare a jocurilor favorite la o listă. Și ce puteți face cu acea listă? Eh… veți avea jocurile acolo.

Deocamdată nu prea există niscaiva lucruri care să facă lista mai utilă, dar pe parcurs vor fi adăugate funcții noi, cum ar fi cea de a primi un e-mail atunci când vreunul din jocuri este la preț redus.

Acum nu putem decât să stăm și să așteptăm să apară și coșul de cumpărături. Personal, s-ar putea opri acolo, dar nu se vor opri până ce nu vor îngrămădi încă un overlay pe ecran, de nu mai știu sigur ce scurtătură îl lansează pe cel de pe Uplay, pe cel de pe Steam, pe cel de pe Origin, pe cel de pe GOG sau pe cel de la Radeon.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button