GamingRSS PaginaDeMedia

Epic ofera gratuit doua RPG-uri in ziua lansarii lui Cyberpunk 2077

Mai este putin pana cand maniacii vor putea sa se bucure de ceea ce sper eu ca este un titlu exceptional produs de CD Projekt RED. Iar Epic vrea sa ne ingreuneze/usureze vietile cu niste cadouri.

Probabil ca imi voi lua bataie daca mai trambitez mult despre Cyberpunk 2077, care nici macar n-a aparut inca; asa ca ma leg de reminder-ul asta de 10 decembrie si va spun ca tot atunci, pe Epic Games Store, vor fi oferite din partea casei doua RPG-uri serioase.

Un gen al jocurilor video plasat in cu totul alta liga, RPG-urile s-au dezvoltat ridicol de mult de-a lungul anilor. Am plecat de la pixeli grosolani ce se alergau prin Command Prompt sau MS-DOS si am ajuns sa salivam la storyline-urile si posibilitatile extinse de personalizare oferite de companii precum BioWare si CD Projekt.

Epic Games si meniul saptamanii

Cele doua titluri care vor putea fi inhatate de pe Epic pe 10 decembrie nu sunt chiar niste monstri sacri ai RPG-urilor, dar sunt niste productii de seama si au facut impresie buna la vremea lor nu foarte-foarte indepartata. Vorbim aici despre Pillars of Eternity Definitve Edition si Tyranny Gold Edition. Cel dintai aduce o selectie traditionala, dar eficienta, de clase disponibile, unsprezece la numar, pe care le vei dezlantui intr-o lume pre-rendered, in stil isometric/top-down. Cel din urma ne ofera branching storyline choice-based, sistem de combat ceva mai oldschool in care poti pune pauza in-game si seta instructiuni pentru party-ul tau de aventurieri (hello, there, Dragon Age).

Epic si-a facut un obicei din a oferi cadou nu unul, ci doua jocuri, la intervale regulate. Imi aduc aminte cu drag de iarna trecuta, atunci cand, in fiecare zi a lunii decembrie, era oferit cate un titlu. Intr-o combinatie de jocuri indie, relativ necunoscute, sau chiar aproape de AAA, perioada aceea ne-a marit tuturor colectia de jocuri.

Pana pe 10 decembrie, cand veti putea pune mana pe Pillars of Eternity si Tyranny, Epic da de pomana Cave Story, un indie foarte apreciat, cu o poveste pe masura.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button