GamingPC&Consoles

Epic Games vine cu 15 jocuri cadou de sarbatori!

În fiecare an sărbătorile de iarnă sunt motiv de bucurie pentru gameri întrucât multe magazine și platforme online oferă jocuri cadou. Anul acesta, ca și edițiile precedente, sărbătoarea organizată de Epic Games include nu mai puțin de 15 jocuri gratuite. Și dacă e să ne luăm după experiențele precedente, o să fie un amestec de jocuri AAA ceva mai vechi, câteva titluri highlight și indie-uri mai mult sau mai puțin populare. Cu siguranță va fi ceva pentru toată lumea.

Cadourile vor veni câte două pe săptămâna și titlurile oferite nu sunt dezvăluite până în momentul în care pot fi descărcate. Și partea și mai tare este că poți să-ți dai seama ce joc urmează să fie oferit cadou dacă ești atent la indiciile de pe ambalaj. Fiecare titlu va fi disponibil 24 de ore, după care dus a fost. Jocurile se schimbă zilnic, la ora 18:00. Titlul disponibil în acest moment este Horizon Chase Turbo, după ce ieri am avut Bloons TD 6. Dacă aruncați o privire la ambalajul jocului misterios care va fi dezvaluit astazi, veți observa ca indiciul este un liliac. Să fie Batman, să fie ceva cu vampiri? Fix asta e frumusețea.

Epic Games Jocuri Cadou 2022 Craciun

Pe lângă cadourile oferite, Epic Games Store mai găzduiește și o campanie imensă de reduceri la tot felul de jocuri. Dacă te joci Fortnite, PUBG, Fall Guys și Warframe, vei primi tot felul de chestioare gratuite. Jocurile cadou vin zilnic până pe data de 29 decembrie, iar campania de reduceri se întinde până pe 5 ianuarie. Vine vacanța și o să avem timp de joacă, deci conținut să fie că de restul ne descurcăm.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button