GamingPC&ConsolesTech&IT

Epic Games Store Winter Sale aduce jocuri gratuite

Și are reduceri mari

Epic a dat startul reducerilor de iarnă, oferind atât o grămadă de jocuri la preț redus, cât și o promoție specială. Aveți parte de un cupon de 10 euro reducere la orice joc al cărui preț este de cel puțin 15 euro.

Asta înseamnă că dacă vedeți un joc de 15 euro, acesta va costa în fapt doar 5 euro. Așa că deși veți vedea ceva ca Metro Exodus la prețul de 20 de euro în magazin, când dați să îl cumpărați veți observa că prețul său este de numai 10 euro. Apoi, după ce cumpărați un joc, mai primiți încă un cupon de 10 euro! Asta înseamnă că și jocuri lansate săptămâna aceasta sunt la reducere pe Epic Games Store.

Pe lângă jocurile ieftine, aveți parte și de câte un joc gratuit în fiecare seară. Primul dintre ele este Into The Breach. Mâine va sosi unul nou, a cărui identitate nu este cunoscută în acest moment. Jocurile gratuite vor continua să curgă până la începutul anului viitor. Apoi, cine știe dacă vor mai continua să ofere jocuri gratuite, sau dacă se vor baza alte lucruri pentru a putea atrage public mai mult.

[Epic Games Store]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button