GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Epic oferă vouchere de 10$ tuturor celor care sunt de acord să primească spam pe mail

Trebuie să recunosc că sunt impresionat de cât de departe a ajuns Epic pentru a atrage gameri pe platforma sa, iar ultima dovadă de disperare este oferta din titlu. Vei primi un voucher de 10 euro dacă ești de acord să te abonezi la newsletter-ul companiei pentru a fi bombardat cu spam. Adică cu oferte de pe magazinul Epic Games Store pe care nu le vei cumpăra niciodată pentru că folosești platforma doar pentru jocurile gratuite.

Voucherul se aplică oricărui joc din magazinul virtual care costă 14.99 euro sau mai mult. Am mai văzut oferta asta și de Crăciun. Și la finalul zilei, dacă ai un cont pe Epic Games Store deja le-ai oferit creatorilor săi adresa de email. Acum ce mai strică și un newsletter în plus pentru 10 euro reducere la un joc?

Voucherul Epic Games Store poate fi folosit în cadrul Halloween Sale

Și oferta asta pică numai bine, într-o perioadă în care intrăm în Halloween Sale și vor fi câteva oferte interesante pe magazinul virtual al creatorilor de Fortnite. Desigur, sunt și anumite părți mai proaste, precum jocurile care sunt sub 14.99 euro dar te -ar putea interesa . De la Control (12 euro) până la Star Wars: Squadrons (14.79 euro), vei rata multe jocuri bune. Dar hei, 10 coco gratis sunt 10 coco gratis, nu?

Pentru a-ți primi cei 10 euro gratuit, trebuie doar să te loghezi pe Epic Games Store și să te duci pe tab-ul „Communications„. De acolo bifezi căsuța din dreptul rândului „Email Subscribe” și ar trebui să primești codul de reducere pe mail în maxim 24 de ore. Acesta este valabil până pe data de 15 Noiembrie 2021, deci se va irosi dacă nu-l folosești.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button