GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Epic Games Store va oferi cate un joc gratuit in fiecare zi de sarbatori!

Rafala de jocuri gratuite incepe pe data de 17 Decembrie

Vin sarbatorile si odata cu ele trebuie sa ne pregatim sufleteste si financiar de reduceri. Steam Winter Sale este deja o traditie printre gamerii de pe PC, insa ultimii ani a vazut un nou competitor pentru platfroma celor de la Valve. Este vorba despre Epic Games Store care intr-o miscare asemanatoare cu cea de anul trecut, va oferi cate un joc gratuit in fiecare zi pe perioada sarbatorilor de iarna. Promotia va dura 15 zile si incepe pe data de 17 Decembrie 2020, adica joia aceasta.

Pe langa aceste jocuri gratuite, Epic Games Store va fi gazda pentru o multime de reduceri de pana la 75%. Anul trecut, clientii platformei au primit si un cupon de reducere in valoare de 10$ pentru un numar de comenzi. Asta a dus la reduceri si mai bune, intrucat acesta putea fi cumulat cu anumite discounturi deja aplicate jocurilor.

Epic Games Store

Si ca tot veni vorba despre jocuri gratuite, sa nu uit. Mai aveti la dispozitie inca doua zile pentru a descarca Pillars of Eternity si Tyranny gratuit de pe Epic Games Store. Jocurile vor fi disponibile pana la inceputul reducerilor de iarna. Fiti insa cu ochii in patru; jocurile gratuite sunt disponibile doar 24 de ore din momentul postarii, asa ca trebuie sa le dati redeem daca vreti sa va ramana in cont. Acestea fiind spuse, vanatoare placuta!

Articole asemanatoare

Back to top button