GamingRSS PaginaDeMedia

Ce jocuri gratis ne așteaptă pe Epic Games Store joia aceasta?

Știți deja cum stă treaba. Încă o zi, încă unul sau două jocuri pe care puteți mâna gratuit pe platforma celor de la Epic. Înainte de a trece direct la subiect, aș vrea să vin cu un mic recap în ceea ce privește oferta de titluri valabilă până joia aceasta.

Jocuri gratis Epic Games Store până joi, 16 septembrie, ora 18:00

Este vorba despre Sheltered, ale cărui componente de survival și management sunt tranpuse într-o lume postapocaliptică. Tu va trebui să îți protejezi familia și să te asiguri că abilitățile și atributele membrilor acestora sunt bine gestionate – poți să îi personalizezi în întregime, pornind de la nume și fizic – pe măsură ce adăpostul vostru devine din ce în ce mai puțin sigur.

Există și o mecanică interesantă, care mă duce cu gândul la stresul din Darkest Dungeon. În Sheltered, personajele vor fi influențate de traumele personale, care le vor influența atributele și eficacitatea abilităților, fapt care contribuie la consolidarea tentei de survival RPG.

Dacă vrei să faci pe outsiderul care naufgragiază în Japonia samurailor și care trebuie să se lupte inclusiv cu ființele supranaturale specifice folclorului, să știi că Nioh poate fi descărcat de pe Epic Games Store. Acesta vine în formatul The Complete Edition, iar asta înseamnă că vei primi expansion-ul Dragons of the North (o regiune misterioasă gata să fie explorată), campaniile Defiant Honor și Bloodshed’s End care aduc povești noi în lumea jocului, dar și un bonus exclusiv sub forma unui Fujin Helmet care poate fi obținut din meniul Boons de la shrine-urile prezente în Nioh.

În plus, această portare pentru PC se bucură de suport pentru controller, pentru rezoluție 4K UHD șiiiiii cross-play cu playerii de pe Steam.

Jocuri gratis Epic Games Store începând de joi, 16 septembrie

Noile jocuri de săptămâna aceasta de pe Epic Games Store sunt Speed Brawl și Tarsis. Primul este un brawler 2D în care totul se leagă de viteză și reflexe. Poți alege personaje cu stiluri de luptă unice, poți veni cu upgrade-uri și noi posibilități de personalizare și te bucuri de gameplay local sau online în co-op prin întreaga campanie.

Tharsis este un turn-based strategy în care echipajul primului zbor pe Marte trebuie să supraviețuiască în fața unei furtuni de meteoriți. Va trebui să iei decizii dure pentru a-i ține în viață pe membrii echipajului. Trebuie să gestionezi resursele, mâncarea și buna funcționare a aparaturii. Pare că aduce un gameplay dur și complex, unde intră în joc și norocul adus de zaruri. Sună interesant? Păi, acum aveți ocazia să-l încercați.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button