GamingRSS PaginaDeMedia

Ce vom avea gratis joia aceasta pe Epic Games Store?

Nu mai este un secret faptul că Epic Games Store și-a făcut un obicei din a oferi gratuit săptămânal unul sau mai multe jocuri. Au fost și vor fi combinații indie și Triple-A, au fost și vor fi titluri interesante, de care ați auzit. Iar dacă nu ați auzit de vreunul, păi nu degeaba puteți mâna gratuit pe ele.

Ce putem descărca până joia aceasta la ora 18?

Până pe 9 septembrie, doritorii  își vor putea îmbogăți colecția de jocuri de pe Epic Games Store cu Yoku’s Island Express, un titlu foarte drăguț cu iz de open-world. Tu îl controlezi pe Yoku, un poștaș super simpatic, iar Yoku pornește într-o aventură inspirată de mecanicile de pinball unde vei putea debloca abilități speciale, te vei lua la trântă în bossfights și vei descoperi povestea din spatele acestei insule pictate de mănă.

Ce va urma pe Epic Games Store joi seara?

Noul joc de săptămâna aceasta este Sheltered, ale cărui componente de survival și management sunt tranpuse într-o lume postapocaliptică. Tu va trebui să îți protejezi familia și să te asiguri că abilitățile și atributele membrilor acestora sunt bine gestionate – poți să îi personalizezi în întregime, pornind de la nume și fizic – pe măsură ce adăpostul vostru devine din ce în ce mai puțin sigur.

Există și o mecanică interesantă, care mă duce cu gândul la stresul din Darkest Dungeon. În Sheltered, personajele vor fi influențate de traumele personale, care le vor influența atributele și eficacitatea abilităților, fapt care contribuie la consolidarea tentei de survival RPG.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button