GamingRSS PaginaDeMedia

Epic Games Store ne prezintă oferta de jocuri gratis de săptămâna aceasta

Nu există săptămână fără ca Epic Games Store să ofere cadou cel puțin un joc. Platforma ne-a ajutat de-a lungul timpului să obținem un mix de indie-uri foarte tari dar și titluri AAA de renume, precum Star Wars Battlefront 2 (Celebration Edition chiar). În fiecare zi de joi, doritorii pot descărca unul sau două jocuri de pomană, așa că haideți să vedem ce ne așteaptă începând cu 19 august.

Epic Games Store – 19 – 26 august

În această periodă, Void Bastards și Yooka – Laylee vor putea fi descărcate gratuit. Primul titlu este un roguelike FPS care îi pune pe jucători să-i ajută pe prizonieri să evadeze dintr-o galaxie periculoasă. Fiecare run le va oferi jucătorilor un personaj aleatoriu care posedă un set unic de abilități și mecanici cu care să poată naviga printre pericole.

Prizonerii trebuie ajutați să evadeze, iar asta subliniază abordarea open-world a jocului. Tu trebuie să alegi rutele cele mai potrivite, trebuie să decizi cum acționezi pentru a duce misiunea la bun sfârșit și trebuie să le ghidezi navele prin sisteme de securitate complexe.

Yooka – Laylee se adresează celor aflați în căutarea unui platformer 3D cu tentă old-school. Jocul este un succesor spiritual al lui Banjo Kazooie și se bazează pe explorare open-world ajutată de un sistem regăsit și în RPG-uri. Deblochezi mișcări și abilități care te pot ajuta în aventură, poți să echipezi poțiuni care îți alterează playstyle-ul și poți crește în nivel pentru a debloca regiunile pe care le vrei.

Până atunci…

Mai aveți ocazia să puneți mâna pe Rebel Galaxy. Este un titlu pe care pasionații de Elite Dangerous îl vor găsi refreshing și cu tematică. Jocul te pune în pielea unui hoinar pregătit să se aventureze într-o călătorie intergalactică open-world. Ai la dispoziție propria navă pe care o poți personaliza după bunul plac.

Poți lua parte la lupte, poți explora diferite sisteme și poți interacționa cu diferite rase extraterestre, iar asta nu face decât să ofere o plajă largă de opțiuni pentru cei pasionați de astfel de genuri.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button