GamingRSS PaginaDeMedia

Epic Games Store se va transforma într-un fel de Discord – Chat audio, video și text

Din moment ce tot mai multe jocuri poposesc Epic Games Store, platforma începe să capete notorietate și, implicit, nevoia îmbunătățirii apare adesea. Tocmai de aceea, cei de la Epic au luat notițe cu privire la funcțiile altor platforme populare, inclusiv Steam și Discord și au venit cu o soluție practică prin care utilizatorii vor putea comunica mai ușor și mai eficient.

Epic Games Store și o fărâmă de Discord

Odată cu noul update, Epic Games Store va beneficia de un party system care le va permite jucătorilor să participe la group chats, inclusiv prin video și voce, indiferent dacă se alfă într-un joc sau nu. Funcția va permite text, audio și voice chat chiar și în sistem cross-platform. Într-un fel, ai putea spune că se aseamănă puțin cu Discord, doar că mai mult ca sigur că pe Epic nu vei putea crea boți care să-ți pună muzică sau să efectueze tot soiul de comenzi.

Update-ul general va sosi în curând, dar Epic Games Store este deja în pregătire. Dintr-un roadmap aflăm că încep să fie introduse mici modificări pentru panoul Social. Acestea includ afișarea de Player Cards pentru accesul rapid la informații despre fiecare prieten din listă, precum și câteva retușuri pe partea de gestionare a notificărilor. Nimic neobișnuit sau indispensabil, dar este totuși un progres pentru o platformă pe care, să fim sinceri, cei mai mulți dintre noi o folosim doar pentru jocurile oferite gratuit.

Epic Games Store Update

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button