MORE

Epic Games Store are un plan pentru îmbunătățire

Epic Games Store și-a atras multe critici în cele trei luni de când există. Unele îndreptățite, altele exagerate, dar toată lumea poate fi de acord cu un lucru foarte important. Magazinul este pe undeva prin Cretacic, în comparație cu oricare altul de pe piață

Pentru a se asigura că lumea nu va întreba în mod constant când va primi trăsături noi și avansate, precum cea de a căuta ceva după anumite criterii, Epic a făcut public calendarul de dezvoltare al magazinului. Calendarul întreg poate fi văzut aici și dă speranța utilizatorilor că până la sfârșitul anului veți avea parte de un magazin funcțional, modern, ce nu arată de parcă a fost făcut in 2002 într-un șopron.

Primele trăsături pe care le va primi vor fi funcționalitate off-line îmbunătățită, salvări pe server, găzduire video pentru trailere sau update-uri mai bune.

Mai spre toamnă vom vedea recenzii făcute de utilizatori, liste cu jocuri dorite, urmărirea timpului petrecut în joc, suport pentru mod-uri și… un overlay… fiindcă nu aveam deja 3 în cam fiecare joc existent. Pe termen lung, spre finalul anului, vom vedea și acele achievements.

Alte trăsături foarte importante care încă nu au o dată estimată de lansare sunt returnări automate a banilor utilizatorilor și magazinul pentru aplicații de Android.

[Epic Games]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button