RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECH

Epic Games si Spotify formeaza o alianta impotriva lui Apple

Tot mai multi dezvoltatori se alatura cauzei

Razboiul dintre Epic Games si Apple ramane in continuare unul foarte dur si intens. In ultima perioada de timp, Epic a reusit sa atraga de partea sa tot mai multi dezvoltatori importanti de aplicatii pentru iOS. Alianta este formata din urmatorii reprezentati: Epic Games, Spotify, Tile, Blix, Blockchain, Basecamp, Deezer, Match, SkyDemon si altii. Care este scopul principal in cazul de fata? Lupta impotriva practicilor neloiale din prezent, eliminarea taxei de 30% pentru tranzatiile din magazinul Apple si eliberarea completa a consumatorului.

In prezent, exista zece puncte cheie care au fost evidentiate intr-o lista pe site-ul oficial, care mai departe pot fi accesate direct de aici. Nu o sa intru foarte mult in detalii in cadrul acestui articol. Voi discuta foarte putin totusi, despre singura liniuta care mi-au in mod special atentia. Daca in razboi totul este permis, „Coalition for App Fairness” ar putea conta mai mult decat am crede noi.

Datele dezvoltatorului nu ar trebui utilizate pentru a concura mai usor impotriva lui„.

Este un aspect foarte important care a fost evidentiat de catre Epic Games. Apple a utilizat in trecut datele colectate pentru a dezvolta solutii propietare care concurau direct cu aplicatiile existente in magazin. Cel mai recent caz a fost in Rusia, unde Apple a eliminat din App Store o aplicatie de securitate din portofoliul celor de la Kaspersky.

Alexandru Baciu

Salutare, numele meu este Alexandru si de mic copil am fost pasionat de hardware, gaming si tehnologie. Ador foarte mult sa testez tot felul de gadget-uri interesante cu scopul de-a impartasi informatia cu cei din jur. In prezent studiez informatica, ma joc tot felul de jocuri faine si redactez diverse review-uri; despre asta este vorba!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button