GamingȘtiri IT

Epic Games primește 1,25 miliarde de dolari de la noi investitori

Epic Games, studioul din spatele titlurilor precum Fortnite și cam doar Fortnite pentru viitorul apropiat, au anunțat astăzi că au adunat 1,25 miliarde de dolari în ​​capitalul de investiții. Se pare că cel mai mare joc din lume atrage o mulțime de oameni care doresc să arunce cu bani în el, sperând că vor primi și mai mulți bani înapoi.

Șapte investitori, KKR, ICONIQ Capital, Smash Ventures, aXiomatic, Vulcan Capital, Kleiner Perkins și Lightspeed Venture Partners, s-au alăturat actualilor investitori ai Epic, Tencent, Endeavour și Disney, ca acționari minoritari. Epic este încă controlat din interior, dar compania intenționează să introducă „parteneriate unice” cu noii lor investitori.

Cavalcada de investitori vine în timp ce Epic continuă să mențină fluxul de bani din joc la un nivel stabil. Cifrele din Fortnite nu au fluctuat mult, ceea ce indică faptul că managementul comunității Epic și comunitățile eterogene iterative par să se descurce bine pentru jocul de battle royale. Jocul continuă să producă în continuare o mulțime de bani și cu siguranță va continua să facă acest lucru nestingherit și ceva timp de acum încolo.

Sezonul 7 al lui Fortnite este așteptat să înceapă în primele zile ale lunii decembrie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button