GamingPC&Consoles

Jocurile gratuite de pe Epic Games din data de 21 iulie vor fi… ok?!

Autor: Matei Pană

Cel mai interesant lucru când vine vorba de jocurile gratis pe care Epic Games le oferă este faptul că niciodată nu știi ce vei primi. Jocuri indie? Mari titluri AAA? Jocuri de care nimeni nu a auzit? Fiecare dintre aceste variante are șanse la fel de mari să se regăsească în jocurile pe care Epic Games ți le pune pe tavă pentru prețul de zero lei.

Epic Games va oferi două jocuri gratuite foarte diferite

În primul joc, Shop Titans, playerii vor juca rolul unor personaje de fundal. Acțiunea jocului urmărește o aventură într-un oraș, doar că jucătorii nu vor juca rolul unui aventurier, ci rolul unui patron de magazin. Aceștia vor putea să își înființeze propriul magazin, să aleagă ce să vândă, și să își organizeze eroii disponibili în 18 clase, pe care îi vor trimite să se bată cu monștri. De asemenea, jocul pune la dispoziție și sisteme de upgrade, crafting și enchanting. Sincer să fiu, pentru mine sună foarte plictisitor. Dar dacă vi se pare atractiv ce am scris în paragraful ăsta, ați putea să îl încercați. Până la urmă, e gratis.

Jocuri gratis Epic Games Store 21 iulie

La cealaltă extremă avem jocul Tannenberg. Față de Shop Titans, unde te afli în spatele tejghelei, aici te afli în prima linie a câmpului de luptă și trebuie să lupți împotriva Imperiului Rus și Germaniei pentru controlul frontului de est al Primului Război Mondial. Vorbim aici de un simulator de război cu peste 50 de arme, opt hărți mari și late, și multe altele.

Când vine vorba de review-urile celor două jocuri, cele de la Shop Titans sunt în mare parte pozitive, iar majoritatea celor negative vorbesc despre microtranzacții, cu care jocul insistă destul de mult. Majoritatea review-urilor de la Tannenberg sunt și ele pozitive, iar aici nu pare să existe vreo problemă în mod specific, spre deosebire de Shop Titans. Dacă ce am povestit mai sus vi se pare interesant sau nu ați fost convinși, le puteți achiziționa la minunatul preț de zero lei de pe Epic Games Store începând cu 21 iulie.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button