MORE

Jocurile gratuite oferite de Epic Games în această săptămână

În ultima vreme, constat că Epic Games a reînceput să ofere titluri de calitate. Mai un indie, mai un AA, dar printre ele răsare și un nume popular și interesant, după cum am văzut în ultima vreme. Astăzi aruncăm o privire peste oferta magazinului pentru această săptămână și nu pot spune decât că îmi place ceea ce văd. Haideți întâi să facem un mic recap și să amintim jocul disponibil încă de joia trecută.

Terraforming Mars poate fi descărcat gratuit de pe Epic în perioada 5-12 mai, adică mai aveți timp până joia aceasta la ora 18 să puneți mâna pe el. Terraforming Mars vine în întâmpinarea pasionaților de strategie care au trecut, de exemplu, prin Surviving Mars. Premisa este similară, aceea a jucătorului care își dorește să colonizeze Planeta Roșie, dar mecanicile sunt nițel diferite. În Terraforming Mars îți alegi o corporație specializată în anumite aspecte și concurezi cu rivalii pentru a face din Marte un spațiu locuibil. Este o adaptare foarte mișto a board game-ului original și oferă multe posibilități interesante de gameplay, toate acestea păstrând formatul specific al tile-urilor hexagonale.

Epic Games face cadou încă două titluri de succes

Începând cu 12 mai la ora 18, porțile se deschid și doritorii își pot adăuga gratuit în librăria Epic Jotun Valhalla Edition și Prey. Cel dintâi îndeamnă jucătorii să exploreze o lume hand-drawn absolut încântătoare. Pornești în mantia lui Thora, care trebuie să-și dovedească faptul că merită să fie primită în Valhalla. Prey, în schimb, este cu totul altă poveste. Făurit de Arkane Studios și publicat de Bethesda, Prey îl surprinde pe Morgan Yu la bordul lui Talos I. Protagonistul încearcă să elucideze misterele care îi învăluie trecutul, iar pentru a ajunge la finalul revelator, el trebuie să-și croiască drum prin extratereștri și forțe ostile.

Avem, deci, o suită frumoasă de jocuri. Este un fapt dovedit că Epic a început să se bucure de tot mai multă popularitate fix datorită acestei strategii de a oferi săptămânal titluri gratuite, asta dacă nu punem la socoteală și perioada sărbătorilor de iarnă, când ni se pune pe tavă câte un joc în fiecare zi. Și uite așa îmi adaug tot mai multe jocuri pe o platformă pe care nu voiam s-o am instalată în PC, dar hei, it truly is free real estate.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button