GamingRSS PaginaDeMedia

Epic Games a achiziționat studioul Harmonix, care va începe să lucreze la Fortnite

Pe lângă jocurile oferite cadou, Epic Games face și achiziții pentru a-și asigura o poziție strategică pe piața jocurilor video. Prin urmare, compania a luat sub aripa sa studioul Harmonix, iar cei doi vor începe să dezvolte și mai mult elementele din spatele lui Fortnite.

Pentru cei curioși, Harmonix sunt cei care ne-au oferit titluri precum Guitar Hero, Rock Band, Dance Central și nou lansatul FUSE. Experiența în music games a studioului va fi valorificată din plin de către Epic Games. Dezvoltatorul lui Fortnite are în plan introducerea de noi mecanici și aventuri muzicale în universul lor battle-royale, și chiar dacă în momenul de față nu a fost publicat niciun detaliu legat de suma investită în achiziție sau de vreun plan oficial, cele două companii s-au pus deja pe treabă.

Epic Games va transforma Fortnite într-un concert de zile mari (cică)

Harmonix nu și-a abandonat IP-urile, căci va continua să ofere suport și pentru Rock Band 4 și pentru FUSE, dar principala preocupare va fi dezvoltarea universului Fortnite. Compania precizează că va lucra împreună cu Epic Games la transformarea conceptelor muzicale din celebrul battle-royale în experiențe interactive. Asta mă face să cred că vom avea parte de evenimente surpriză în lumea jocului, unde comunitatea își va putea împărtăși piesele preferate, poate chiar propriile creații.

Din moment ce Harmonix are un portofoliu respectabil în această sferă, nu m-ar mira să vedem în Fortnite noi metode de a transforma jucătorii din ascultători pasivi în creatori activi, care să-și dea frâu liber imaginației.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button