GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Epic Games deschide un nou studio in Germania

Epic Games, creatorii din spatele popularului Fortnite au anuntat deschiderea unui nou studio in Cologne, Germania. Acesta va fi sub umbrela oamenilor de la Epic si se va numi, previzibil, Epic Games Cologne si va fi condus de fostii creatori ai studioului Factor 5, echipa care a creat francizele Turrican si Star Wars: Rogue Squadron.

Inainte de a se alatura Epic, echipa Factor 5, printre care si Directorul pentru Tehnologie Online al Epic, Julian Eggebrecht si directorul studioului din Cologne, Achim Moller lucrau pe partea de media in cadrul Netflix, Amazon si Hulu, fiind in acelasi timp colaboratori pentru Nintendo si Sony. Se pare ca Epic Games Cologne nu se vor indeparta de la acest tel, intrucat noul studio constituie inca un pas spre „extinderea pe toate platformele de media interactiva si tehnologii de streaming”.

„La baza succesului Epic sunt oameni foarte inteligenti si pasionati,” a spus Eggebrecht in comunicatul de presa al companiei. „Germania este o natiune care sta in varful lantului tehnologic si urmarim sa ne extindem prezenta pe plan local aducand oameni talentati pentru a umple locurile libere.”

Eggebrecht si Moller s-au alatura echipei Epic la inceputul acestui an dupa inchiderea studioului Factor 5 in 2009. Viitorul suna interesant tinand cont ca un nou joc Rogue Squadron ar fi fezabil in viitor, dar nu pare ca Epic Games Cologne va incepe sa lucreze la jocuri, cel putin pentru moment. Au circulat zvonuri despre o platforma de streaming de la Epic, pentru a rivaliza cu Twitch si Mixer. Deja am vazut abordarea Epic Games Store care a devenit un rival pentru Steam, deci din acest punct, nimic nu este imposibil.

Gamespot

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button