MORE

Epic Games anunta Paragon

In acest moment, Epic Games lucreaza la un nou Unreal Tournament, un joc menit sa fie complet gratuit. Dar pentru ca mai au nevoie de jocuri care sa genereze profit, au anuntat Paragon.

A nu fi confundat cu Paladins, produs de Hi-Rez, Paragon pare a fi ori un MOBA, ori un „Hero Brawler” la care vei controla o varietate de personaje, fiecare cu abilitati unice, care pot echipa diverse obiecte cu numeroase statistici si efecte.

Doar atat va pot spune concret despre acest joc, deoarece anuntul nu prea este insotit de lucruri in mod normal asociate cu anunturi, precum natura jocului, detalii, platforme, sau orice altceva de acest gen.

Pe parcursul urmatoarelor zile vor fi dezvaluiti eroi noi pe site-ul Playparagon.com, culminand (presupun) cu anuntarea mai multor detalii despre joc.

Paragon se potriveste de minune in acest nou trend de a copia Team Fortress 2 in care se afla acum industria. Avem Overwatch de la Blizzard, Paladins de la Hi-Rez, Battleborn de la… stiti, este un moment in care studiourile ar trebui sa evalueze numele si genul jocurilor mai bine, pentru ca cel produs de Bethesda si de Gearbox suna atat de similare incat nu le pot distinge fara o cautare pe Google.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button