MORE

Epic Games a dezvaluit Paragon… inca un MOBA

Epic Games a dezvaluit acel nou titlu cu are ne tot amagesc de cateva saptamani, Paragon. A nu fi confundat cu Paladins, produs de Hi-Rez, care seamana foarte mult pana si la personaje, Paragon este… in esenta Smite… acel joc produs de Hi-Rez.

Da, Smite, deoarece Paragon este destul de sincer in prezentarea sa despre ceea ce este, un MOBA third person, orientat pe actiune. Nu incearca sa se numeasca un „Hero Brawler” sau un „Third Person Action Strategy Champion Shooter”, sau cum isi tot numea Gearbox jocul. Aceasta sinceritate este chiar imbucuratoare. Chiar daca genul este atat de saturat incat pana si Electronic Arts a renuntat la el.


Dupa cum puteti vedea din aceste doua trailere, jocul arata bine, arata chiar foarte bine, gratie motorului grafic Unreal 4 si a expertizei pe care o are studioul Epic Games cu tehnologia sa, din moment ce a fost facut de catre ei.

Paragon va fi lansat anul viitor pentru PC si Playstation 4. Nu este clar daca va fi gratuit, sau nu. As fi zis initial ca da, insa Overwatch ar putea da altor studiouri idei.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button