GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Epic dă jocuri gratuite zilnic până la sfârșitul anului

Începând de săptămâna aceasta

Din moment ce Epic Games Store nu listase ce joc urmează să devină gratuit din ziua de 19 decembrie, s-a ivit suspiciunea că era pregătit ceva mare. Iar acel ceva mare este că de pe 19 decembrie și până pe 1 ianuarie va fi oferit câte un joc gratuit în fiecare zi.

În aceeași perioadă va avea loc și promoția de sfârșit de an de pe magazin, pentru cei care chiar vor să mai cumpere ceva din când în când. Nu este cunoscută încă identitatea jocurilor care vor fi disponibile în cadrul promoției.

Dar… dacă vreți să facem speculații nefondate, fără nici un fel de idee despre ce se va întâmpla, atunci ați nimerit unde trebuie. Nu de alta, dar nu altfel știrea nu ar avea cum să fie suficient de lungă încât să se aprindă beculețul verde de SEO. Să zicem că Epic ar înceta de anul viitor promoția de jocuri gratuite. Ar cam trebui să se întâmple, nu au cum să o continue la nesfârșit. Ce jocuri ar putea oferi așa, la sfârșit de drum? Poate, poate jocuri ce au fost lansate exclusiv pe EGS în ultimul an? Poate un Metro Exodus? Poate un Goose Game? Sau, mai probabil chestiile care nu s-au vândut pentru că au fost instantaneu abandonate de producător, ca Rune 2. Vom afla joi ce se va întâmpla.

[Hexus]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button