PCȘtiri ITTECH

Epic a sponsorizat Blender cu 1.2 milioane de dolari

Știu că în mod normal știrile despre Epic Games din ultima vreme sunt despre încă un joc exclusiv, ce garantat va supăra pe cineva, sau încă un joc gratuit, ce cumva tot va supăra pe cineva. Așa că acum schimbăm macazul și avem o știre despre Epic făcând alte lucruri.

Mai exact, săptămâna trecută compania a dezvăluit o donație de 1.2 milioane de dolari făcută fundației Blender. Pentru cei care nu știu ce este această fundație, ea se ocupă cu dezvoltarea uneltei foarte utile, gratuite și open source de modelare 3D, animație, editare video, și multe altele. Banii aceștia vor fi folosiți la dezvoltarea continuă a proiectului, ce de câțiva ani a devenit o soluție foarte bună pentru cei care vor o unealtă serioasă, ce nu poartă ștampila Autodesk.

Blender chiar se pregătește de lansarea variantei 2.80 zilele acestea, ce promite să adauge o sumedenie de noutăți și de ustensile menite să facă viața creatorilor de conținut mai ușoară. Adică, uitați-vă doar la chestia de mai jos:

Mai țineți minte când Blender încăpea pe o dischetă? Parcă arăta atât de hidos atunci, dar acum este atât de complet, atât de frumos, și cu atât bănet în spatele său, cu siguranță se va îmbunătăți și mai mult în următorii ani.

[Blender]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button