GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Epic a cumpărat compania care produce Easy Anti-Cheat

Nu trece zi fără ca cineva de pe internet să se plângă cum producătorii de jocuri de multiplayer nu iau măsuri pentru a securiza serverele împotriva trișorilor. Hackeri la fiecare pas, aimbot după fiecare colț, wallhack prin fiecare zid. Epic Games ia în serios acest lucru, așa că a decis să facă pasul logic, a cumpărat compania care produce Easy Anti-Cheat.

În acest moment soluția dezvoltată de compania Kamu este folosită în mai bine de 80 de jocuri, cu diferite grade de succes. Epic Games speră ca prin achiziția producătorului să poată să aibă access direct la resursele necesare pentru a crea un sistem anti-trișori personalizat pentru jocurile lor… sau mai exact, pentru Fortnite, din moment ce este în momentul actual printre cele mai populare jocuri din lume.

Utilizarea lui Easy Anti-Cheat de către alte jocuri nu va înceta deocamdată, Epic nu pare să aibă vreo intenție în acest aspect. Dimpotrivă, dacă prin finanțare suplimentară compania va reuși să obțină un produs anti-trișori mai eficientă, atunci Easy Anti-Cheat ar putea un viitor destul de strălucit.

Până atunci puteți măcar să stați liniștiți cu gândul că Epic ia problema trișorilor în serios și face cam tot ce se poate pentru a o rezolva. Nu prea există vreun pas care să dovedească asta mai clar decât cumpărarea unei companii care tocmai cu asta se ocupă.

[Game Informer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button