Știri ITTECHTelefoane

Energizer are un telefon cu o baterie ce ține 50 de zile

Dacă faceți abia acum saltul de la un telefon tradițional la unul „inteligent”, probabil ați sesizat cum bateriile tind să țină în medie destul de mult cât să vă enerveze, dar nu suficient de puțin încât să vă facă să reveniți la tehnologia de odinioară.

Din fericire mai sunt unele modele ce pun un accent mai mare pe capacitatea bateriei, iar unul nou a fost anunțat recent de Energizer. Telefonul se numește P18K Pop și are o baterie de 18000 mAh. Conform estimărilor producătorului, telefonul poate sta 50 de zile în standby. Dacă vreți să îl folosiți, vă puteți uita la clipuri video pe el timp de 2 zile, sau să ascultați muzică fără încetare cam 4 zile.

Totuși, este departe de a fi vorba doar de o baterie de mașină legată de un ecran. Telefonul chiar are ceva câteva trăsături ce îl facă să pară foarte modern. Spre exemplu, are un ecran de 6.2 inch ce ocupă cam toată partea frontală, deoarece camerele frontale sunt amplasate pe un sistem motorizat ce se ascunde atunci când utilizatorul nu se folosește de ele. Aceste camere sunt de 16 și de 2 megapixeli. Are și camere pe spate, de 12, 5 și de 2 megapixeli, ce pot filma doar în 1080p.

În ceea ce privește hardware-ul de procesoare, telefonul dispune de un chipset MediaTek Helio P70, 6GB de RAM și 128GB de stocare, plus suport pentru un card SD. Din nefericire nu există un jack audio, dar spre deosebire de alte telefoane, lipsa sa poate fi scuzată din moment ce fiecare colțișor al telefonului este ocupat de ecran și de baterie. Practic, este mai mult baterie decât telefon.

Prezentarea pe larg a modelului P18K Pop va fi la MWC 2019, unde probabil va fi anunțat și prețul său.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button