Știri IT

Energizer Power Max P16K Pro, „cel mai puternic telefon de la MWC”

Energizer a venit la Mobile World Conference 2018 cu un monstru de telefon, Power Max P16K Pro, a cărui baterie are o capacitate de nu mai puțin de 16.000 de miliamperi.

Compania Energizer este recunoscută în principal – de parcă numele nu e destul de sugestiv – pentru bateriile incluse în dispozitivele create. Asta și faptul că nu prezintă tocmai cele mai arătoase telefoane, dar cu siguranță știi ce și pentru ce le cumperi. Să intre pe scenă încă un astfel de exemplu, Power Max P16K Pro!

Anul acesta, în cadrul ediției din 2018 a Mobile World Conference, Energizer a venit cu dispozitivul al cărui slogan este „cel mai puternic telefon de la MWC”, Power Max P16K Pro. Desigur, numele descrie practic cam tot ce ar trebui să știm despre noul telefon. P16K Pro vine echipat cu o baterie cu o capacitate ridicolă de 16.000 de miliamperi. Pentru a pune lucrurile în perspectivă, cea pentru Apple iPhone X are 2.716 miliamperi (mAh), iar Samsung va include în Galaxy S9 Plus o baterie de până la 3.500 mAh.

Credit: Techradar

Acestea fiind spuse, trebuie să te întrebi care e prețul plătit. Pentru început, potrivit GSM Arena, Power Max P16K Pro cântărește „doar” 350 de grame, iar dimensiunile par să reflecte asta, deși nu avem încă cifre exacte.

Julien Emard de la Avenir Telecom, compania franceză care licențiază marca de telefoane și accesorii Energizer, a declarat pentru techradar următoarele:

Este foarte dificil să vorbim despre o utilizare medie, deoarece puterea bateriei depinde de cât de mult folosești WiFi și date. Dar bateria acestui telefon ar trebui să fie de ajuns pentru două sau trei zile de utilizare normală.

Totul depinde mai degrabă de cât de dependent de telefon este deținătorul acestuia, dar cu o baterie de 5 ori mai mare decât majoritatea smartphone-urilor de ultimă generație, trebuie să fii cu adevărat dedicat să îi testezi limitele.

Cu privire la celelalte specificații, P16K Pro vine cu un display de aproape 6 inci, o rație de 18:9 (1080 x 2160) și va suporta Android 8 Oreo. La capitolul camere, pe spate include una duală, 16 + 13 megapixeli, iar pe față 13 și 5 MP). Împreună cu 6GB de RAM, 128 GB spațiu de stocare intern, suport pentru un card microSD de până la 64GB și un chip Mediatek Helio P23, Power Max P16K Pro se situează undeva în jumătatea de sus a telefoanelor din generațiile actuale. .

Din nefericire, P16K Pro nu va putea fi folosit pentru a încărca alte telefoane, însă ar trebui să dureze în jur de 90 de minute pentru a-l reîncărca, chiar și cu cei 16.000 de miliamperi.

Energizer Power Max P16K Pro urmează să sosească începând cu luna septembrie și va avea un preț de 738$ / 599€.

[GSM Arena] [Techradar]

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button