Știri ITTECHTelefoane

Telefonul cu baterie de 18.000 mAh si nu numai! Energizer la MWC 2019.

Avenir Telecom au fost prezenti la MWC 2019 cu 26 de telefoane noi sub brandul Energizer, cateva dintre aceste telefoane fiind dedicate personelor care chiar au nevoie de o autonomie de peste doua zile 🙂

Cele 26 te telefoane sunt impartite in patru serii: Power Max, Ultimate, Energy si Hardcase. Cel mai interesant telefon face parte din gama Power Max, acesta avand o baterie de nu mai putin de 18.000mAh (optsprezece mii de miliamperi)! Energizer Power Max P18K Pop are o autonomie in stand by de pana la 50 de zile, iar daca doriti sa urmariti clipuri sau sa vorbiti la el, acesta poate ajunge la peste 2 zile autonomie, sau peste 4 zile de ascultat muzica fara intrerupere.

Telefonul, chiar daca are un design putin diferit fata de restul telefoanelor de pe piata, acesta avand grosimea a trei telefoane la un loc, dispune totusi de un ecran edge to edge si doua camere frontale de tip Pop-Up.  Pe spate regasim trei camere, una de 12MP, una de 5MP si una de 2MP. Telefonul dispune de un procesor Mediatek P70, 6GB RAM si 128GB pentru stocare, cu posibilitate de expansiune folosind un card micro SD. Practic P18K Pop este un powerbank cu functie de telefon.

Energizer Ultimate U620S Pop are un ecran de 6.2 inch de top edge to edge cu rezolutie full HD+ fara notch, camerele frontale fiind pe acelasi sistem mecanic de tip Pop-Up. Pe spate avem de asemnea trei senzori, unul de 16MP, unul de 5MP si unul de 2MP. Telefonul dispune de un procesor Mediatek P70, 6GB RAM si 128GB pentru stocare, cu posibilitatea de expansiune folosind un card micro SD. Designul acestuia este mai rafinat, dar avem parte de o baterie de 3200mAh, in loc de 18000mAh. Cititorul de amprente este amplasat in butonul pentru power.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button