Știri ITPCRSS PaginaDeMediaTECH

Emtek a lansat o versiune miraculoasa de RTX 3070

Emtek este un producator sud-coreean care tocmai a lansat o placa video miraculoasa. Bine, miracolul sta in numele placii: Emtek GeForce RTX 3070 Miracle. Placa face parte din seria „de buget” a producatorului si ofera un design destul de standard. Este vorba de un radiator ce ocupa trei sloturi si doua ventilatoare mari pentru racire. Iar in punctul asta poate spuneti ca fac misto de voi si titlul a fost clickbait. Ei bine, nu chiar si o sa va explic si de ce.

Emtek GeForce RTX 3070 MiracleEmtek RTX GeForce 3070 Miracle este a doua placa de la un partener care sa foloseasca port-ul de alimentare pe 12 pini pe care-l regasim si pe modelele Founders Edition ale acestei generatii. Bine, intr-un fel este singura, intrucat cealalta placa non-FE este de fapt ASUS RTX 3070 EKWB, adica un Founders tunat de ASUS cu o racire custom pe apa de la EKWB; adica nu e cine stie ce modificare. Versiunea de la Emtek este ceva mai speciala deoarece foloseste probabil acelasi PCB ca si varianta FE, doar ca racirea este schimbata.

Pe partea de specificatii, nu avem mari diferente fata de versiunea Founders. Emtek GeForce RTX 3070 Miracle vine cu o frecventa de 1725MHz, adica un overclock foarte mic care nu necesita o schimbare de TDP. Deci vorbim de specificatii similare, consum identic si o racire interesanta. Miracolul va fi insa s-o gasim pe rafturi, intrucat sansele de a fi exclusiva pentru Coreea de Sud sunt foarte mari.

Articole asemanatoare

Back to top button