Tech&IT

Acum poți folosi orice emoji pentru react-urile de pe WhatsApp

Autor: Matei Pană

Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, a anunțat acum două zile pe Facebook faptul că utilizatorii WhatsApp vor putea în curând să reacționeze la mesaje cu orice tip de emoji, înafară de cele 6 emoji-uri standard pe care un update de acum câteva luni ni le-a pus la dispoziție.

Dacă folosești WhatsApp, probabil știi deja cum stă treaba: trebuie să apeși lung pe mesajul la care vrei să reacționezi, lucru care îți va deschide un meniu cu cele 6 emoji-uri deja existente și simbolul “plus” pe care dacă apeși, se va deschide un meniu cu toate emoji-urile disponibile, de la cele clasice până la cele mai noi, iar opțiunea de variație a culorii pielii este disponibilă și aici. Acest feature a mai fost întâlnit în versiuni beta ale aplicației, atât pe Android cât și pe iOS. Chiar dacă nu avem o dată exactă, știm că update-ul va fi disponibil în următoarele săptămâni pentru toți utilizatorii WhatsApp.

Pot spune sincer că aștept cu o oarecare nerăbdare acest update, pentru că react-urile la mesaje reprezintă pentru mine una dintre acele mici chestii care fac mult mai plăcută comunicarea prin mesaje. Având în vedere faptul că WhatsApp este pentru mine locul cu cele mai multe conversații, în grupuri sau nu, sunt sigur că în momentul în care acest feature va apărea mă voi folosi foarte mult de el, probabil prea mult…

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button