VIDEO

Emisiunea Zona IT din 5 noiembrie 2016

Ce va propune emisiunea Zona IT din 5 noiembrie 2016? Programul se difuzeaza in fiecare sambata de la ora 10.30 pe TVR 1 si pe TVR HD.

Daca ar fi sa rezumam emisiunea Zona IT din 5 noiembrie 2016, va spunem ca alaltaieri s-a lansat la Londra noul Playstation 4 zis si Pro, adica o varianta pe steroizi 4K a popularei console de la Sony, si odata cu ea si mult asteptata casca VR pentru Playstation. Andrei Ene a fost acolo. Noi, astia ramasi acasa, ne-am ocupat timpul testand obsesiv-compulsiv iPhone 7 Plus, asa ca suntem in masura sa va oferim in sfarsit o opinie avizata asupra celui mai puternic telefon cu mar pe spate… si doua camere, iar cei de la Lenovo au lansat tot alaltaieri, oficial in Romania Yoga Book, un 2 in 1 pe care l-am considerat inca de la IFA, cand l-am vazut prima oara, unul dintre cele mai misto dispozitive lansate acolo.

Mai jos aveti emisiunea Zona IT din 5 noiembrie 2016. Vizionare placuta!

SUMAR Emisiunea Zona IT din 5 noiembrie 2016

01:14 – Sumarul emisiunii

01:16 – Review Zona iPhone 7 Plus 

07:39 – Lansarea Sony Playstation 4 Pro la Londra 

10:47 – Lansare Yoga Book Lenovo Romania 

14:40 – Prezentare Zona Televizor LG OLED curbat 4K cu WebOS 3.0 

18:53 – Review Zona Proiector Epson EH – TW9300W 

20:50 –Prezentare boxa Fiesta TRUST Evomag 

22:07 – Prezentare imprimanta Brother Evomag 

Nu uitati, ne gasiti aici:

http://www.zonait.ro
http://www.facebook.com/fanzonait
http://twitter.com/zonait_tv

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

5 comentarii

  1. Dane îmi pare rău de tine dar mai supărat rău! De ce nu anunți pe post nici o dată prețul produselor prezentate în zonă? ??? O să mă uit pe Pro tv la i like it! Dacă nu anunți și prețul produselor de la zonă! Degeaba mai prezinți emisiunea dacă nu spui și prețul produselor din zonă! Îmi pare rău de tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button