VIDEO

Emisiunea Zona IT din 19 noiembrie 2016

Ce va propune emisiunea Zona IT din 19 noiembrie 2016? Programul se difuzeaza in fiecare sambata de la ora 10.30 pe TVR 1 si pe TVR HD.

Evident ca in editia de astazi ne vom concentra asupra Black Friday, o adevarata sarbatoare nationala, care tine vreo luna. Ce vrem sa spunem este ca unele magazine au inceput inca de la 1 Noiembrie, altele ieri, si probabil toate saptamana viitoare. Nici ele nu mai stiu. Nu vom discuta daca asta este sau nu un fenomen sanatos pentru piata, ci vom incerca doar sa va ajutam atat cat putem pe voi, privitorii si cititorii nostri, sa luati o decizie corecta.

Ce anume din promotiile de Black Friday merita atentia voastra? O intrebare fireasca, mai ales ca statisticile online arata ca volumul de vanzari al unor magazine din Romania creste de vreo sapte ori. De altfel, o alta statistica realizata de SimilarWeb.com, indica faptul ca suntem a doua tara din lume dupa Statele Unite la capitolul interes pentru Black Friday, cu mult inaintea unor piete mature precum Anglia, Franta, Germania sau Canada. Am scanat cu mare atentie tot anul tot ceea ce s-a lansat semnificativ in materie de gadget-uri sau hardware, asa ca in mod cert o buna parte dintre produsele pe care le veti vedea in materialul urmator se vor regasesc in promotiile de Black Friday 2016.

Sa dam drumul la treaba! Mai jos aveti emisiunea Zona IT din 19 noiembrie 2016. Vizionare placuta!

https://www.youtube.com/watch?v=asKQO3c4eT4

SUMAR Emisiunea Zona IT din 19 noiembrie 2016

01:16 – Sumarul emisiunii

01:22 – Ce promotii merita atentie de Black Friday? 

06:22 – Interviu Mihai Patrascu – CEO Evomag – Black Friday 2016

09:22 – Noutati Philips Hue in 2017

12:26 – Mionix Naos QG 12000 DPI Review Zona IT 

16:50 – Interviu Bruno Neacsu – Aquatuning Romania 

20:48 – Prezentare Evomag Tastatura Marvo K910  

22:36 – Prezentare Evomag priza inteligenta TP Link 

Nu uitati, ne gasiti aici:

http://www.zonait.ro
http://www.facebook.com/fanzonait
http://twitter.com/zonait_tv

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button