VIDEO

Emisiunea Zona din 16 noiembrie 2018

Astazi, emisiunea Zona din 16 noiembrie 2018 se imparte la 2. O jumatate dedicata pasionatilor de PC-uri si gaming, categorie in care vom comenta de la Pad-uri si SSD-uri pana la sisteme si o jumatate dedicate noilor tendinte din audio, fie ca vorbim despre sisteme stereo si home cinema sau boxe portabile pentru petrecere. Sa intram in Zona!

TELEFOANE

ROGPHONE, telefonul suprem de gaming

Inca de la momentul anuntarii, ROG Phone a dat lumea pe spate. Un telefon gandit pentru pasionatii de jocuri si insotit de o puzderie de accesorii menite sa completeze experienta fie cu net prin cablu, fie pe televizor sau monitor cu tastatura si mouse. Terminalul arata absolut impresionant si se misca precum o racheta.

JOCURI

Starlink

Ramanem in zona de gaming si asta pentru ca la 25 de ani de la lansarea primului StarFox pe Super Nintendo, UBISOFT a preluat drepturile pentru aceasta franciza si a rebrenduit-o in Starlink Battle for Atlas.

ACCESORII

Cat de important este Pad-ul in jocuri?

Atunci cand joci la nivel competitiv, orice accesoriu de calitate poate face diferenta. Fie ca vorbim despre monitor, tastatura, mouse sau chiar despre aparent insignifiantul Pad. Si daca nu joci in competitii, un Pad de buna calitate iti va oferi cu siguranta o experienta diferita.

STOCARE

SSD-UL schimba decisiv comportamentul PC-ului

Sa presupunem ca ai un sistem mai vechi pe care inca doresti sa-l folosesti. Fie el laptop sau desktop. Sau detii o configuratie noua, dar nu tocmai de top. Ambele situatii sunt extreme de frecvente printre utilizatorii de PC-uri. SSD-urile s-au ieftinit mult in ultimii ani si au devenit populare. Un SSD poate insemna o noua viata pentru configuratiile mai vechi si un semnificativ boost de performanta pentru cele mai slabute. Madalin face o trecere in revista a tuturor tipurilor existente acum pe piata.

AUDIO

INDIANA LINE TESI 561, Sistem stereo si Home cinema

Segmentul audio creste semnificativ si in Romania. Pe de o parte avem explozia boxelor portabile si a castilor wireless, pe de alta parte avem tot mai multe magazine specializate si implicit consumatori pentru sisteme stereo si home cinema. Tesi 561 este un sistem de boxe de podea din gama entry level al celor de la Indiana line care se preteaza perfect atat pentru auditie muzicala, dar si ca sistem home cinema pentru vizionat filme sau clipuri.

Va multumim pentru prezenta in Emisiunea Zona din 16 noiembrie 2018. Emisiunea continua in online. Ne revedem saptamana viitoare. Numai bine!

 

 

 

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button