TECH

EMAG posteaza cele mai hilare review-uri ale anului 2016

Unul dintre lucrurile cu care ne confruntam online ori de cate ori incercam sa achizitionam un produs, fie el de la EMAG sau de la orice alt retailer de la noi din tara, inevitabil trebuie sa dai nas in nas cu un review scris cu piciorele, fara punct si fara virgula, din care incerci sa deslusesti ceva.

Sunt si cazuri in care avem parte de recenzii bine argumentate, cu puncte forte si minusuri notabile, dar de cele mai multe ori sunt ingropate intr-o mare de alte comentarii, asta daca discutam despre un produs de larg consum. Ce sa mai, comentariile la produsele achizitionate au fost tot timpul haioase. Uneori tragice, dar de cele mai multe ori ne-au pus un zambet pe fata.

Mai gasesti eternul geniu al gramaticii care isi da cu parerea, expertul din mizerie de IT, mamica impacientata, dar tipologiile nu sunt importante, mai mult forma pe care recenzia o prinde la final, iar in acest caz, multe dintre review-uri fie au fost asaltate de un autocorrect, asta asa, pentru a ne dovedii indulgenti cu bietii useri, fie pur si simplu nu au mai tinut cont de limba materna si si-au varsat ofurile in sectiunea de recenzii! Mai jos se poate vedea o parte din postare, iar intreaga pleaiada de review-uri AICI

Articole asemanatoare

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button