AutoMORERSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Elon Musk vrea jocuri pe mașinile Tesla

Mașinile electrice Tesla au o consolă centrală foarte mare, folosită la afișarea a diverse lucruri utile pentru șofer sau pentru pasageri. Dar din moment ce în esență este o tabletă foarte mare legată la un sistem de calcul foarte puternic, ar putea fi folosită pentru o varietate de lucruri. Jocuri, spre exemplu.

Elon Musk a menționat zilele trecute că update-ul V9.0 de software pentru mașinile Tesla va avea inclus un „easter egg” compus din câteva jocuri Atari. Și nu este ceva ce-a îngrămădit el pe acolo la nimereală, ci un lucru realizat alături de compania Atari… sau ce a mai rămas din Atari.

La ceva timp după această dezvăluire, Musk a declarat că este interesat să discute cu dezvoltatori care vor să facă jocuri pentru consola centrală. Atât timp cât genul de jocuri pe care vor să le facă sunt axate pe creativitate și jucabiltiate. Musk nu doar că vrea ca producători de jocuri existenți să se ocupe de așa ceva, dar dorește să angajeze astfel de oameni, care să se ocupe intern de dezvoltare.

Vom vedea oare un viitor în care pe lângă Xbox și Playstation, jocurile vor fi portate și pentru Tesla? Probabil nu, dar e ceva suficient de ridicol încât evoluția sa merită să fie urmărită.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button